Hogyan készítettünk tökéletes konyhát egy sztárséfnek Bécsben?

Hogyan készítettünk tökéletes konyhát egy sztárséfnek Bécsben?

Stefan Doubek a bécsi gasztronómiai egyik kiemelkedő alakja. Nem hiába, hiszen karrierje során olyan kiváló éttermekben szerezte meg szakmai tudását, mint a Londonban lévő Core by Clara Smith-ből, vagy a Koppenhágában lévő Jordnaer-ből. Hogyan kapcsolódik ez hozzánk? A Simon Kitchen keze munkája az otthonában lévő modern, egyedi, fekete konyha tervezése és kivitelezése.

Professzionális konyha otthon is?

A tapasztalat szerzést követően Stefan végül Bécsben telepedett le, itt vásárolt pár éve egy lakást párjával. Lévén, hogy egy sztárséfről  van szó, a tökéletes konyha kialakítása nem csak a munkahelyén, hanem az otthonában is kulcsfontosságú szerepet tölt be.

Az internet segítségével találta meg cégünket, majd az elképzelések tisztázása után, elkezdődött az izgalmas közös konyhatervezés.

Nincs lehetetlen

A Simon Kitchen-nél mindig figyelembe vesszük az ügyfél egyedi igényeit, stílusát.  Így volt ez ennél a fekete konyhánál is. A konyhai berendezéseket és kiegészítőket tekintve a sztárséf különös hangsúlyt fektetett az egyedi igényekre. Az éttermei konyháiban már megszokott ipari gépek és munkaállomások itt sem hiányozhattak, így mind egyedi méretben és specifikációban készült el, hogy tökéletesen illeszkedjenek a séf elképzeléseihez. 

A közös munkát  közös ötletelési folyamat, számos egyeztetés és helyszíni felmérés jellemezte, míg elértünk az álomkonyha tervének véglegesítéséhez. 

Manufakturális szemlélet

Ezt követően a bútort  a Szentgotthárdon lévő 4000 négyzetméter alapterületű gyártóüzemünkben készítettük el, majd szállítottuk saját teherautóval a helyszínre, ahol szakértő munkatársaink illesztették a végső helyére a bútort.

A közös munkának meglett az eredménye, hiszen Stefan Doubek nemrég megnyílt éttermének bútorait is mi készítettük el a Chef számára.