Szürke konyha gránit munkalappal

Szürke konyha gránit munkalappal

A Simon Kitchen egyik újabb munkáját mutatjuk be ebben a bejegyzésben, amelyet múlt évben kiviteleztünk Auszriában. Az eredmény egy modern, elegáns szürke konyha lett, amely teljesen az ügyfél igényei szerint készült el.

Ennek a konyhának a tervezésekor, mint mindegyik esetében kiemelt figyelmet fordítottunk a design mellett,  a funkcionalitásra és a kényelemre is.
A konyha színe az ügyfél kívánsága alapján szürke lett, amely letisztult, elegáns és modern hangulatot ad a helységnek. Ennek ellensúlyozására jelenik meg a fa is az anyag használatban,  ezzel melegséget és természetességet kölcsönözve a konyhabútornak.
A természetesség vonalán maradva, a munkalap gránitból készült, amelynek egyik előnye hogy egészen magas a hőálló képessége, valamint könnyen megküzd a különböző konyhai balesetekkel, és nem mellesleg az összképet tekintve is nagyon passzol a konyhabútorhoz.

Praktikák

A konyhabútor front része (azaz a látható részek) ebben az esetben festett MATT MDF (medium-density fibreboard”, azaz “közepes sűrűségű farostlemez) farostból készült, amely Anti-fingerprint felületvédelemmel lett ellátva, annak érdekében, hogy az ujjlenyomatok ne látszódjanak rajta, így könnyebben lehet tisztítani.

Mindazonáltal a matt felületek elegáns megjelenést kölcsönöznek a konyhának és az integrált LED-es felületvilágítás biztosítja hozzá azt az igazán kellemes hangulatot, amelytől a konyhánk valóban az otthonunk lelke tud lenni. A rozsdamentes mosogató tökéletesen illeszkedik a konyha stílusához, és kiemelkedő minőséget képvisel.

Reméljük sok boldog perce lesz itt az ügyfelünknek.

Saját 4000 négyzetméteres gyártóüzemünknek köszönhetően képesek vagyunk ilyen egyedi igények alapján modern, prémium személyre szabott konyhát tervezni és gyártani.

Amennyiben egy minőségi, időtálló konyhát szeretnél, fordulj hozzánk bizalommal!