Színek - Simon Kitchen

Konyhák színek szerint

A konyhatervezés során holisztikus megoldásokat használunk. Az elrendezés, az ergonómiai szempontoknak megfelelő kialakítás és a funkcionalitás mellett azonban fontos a konyha színének meghatározása is.

Fehér konyha

Az örök klasszikus

A fehér szín sosem megy ki divatból, még ma is hatalmas népszerűségnek örvend, hiszen légies egyszerűségével roppant elegáns megjelenést kölcsönöz az otthonunknak. A világosabb frontok használatával a konyha nagyobbnak és tágasabbnak tűnik, ami különösen előnyös, ha a nyílászárók nem elég nagyok.

Weisse Küche

A barátságos, tiszta megjelenés pedig csodálatos atmoszférát teremt, ami kellemes helyszínt nyújt a mindennapokra vagy akár a vendégek fogadására.

A fehér szín a konyhában szinte bármilyen stílushoz és ízléshez alakítható, hiszen lehetőség van színes falak, mintás csempék, extra konyhai eszközök, különböző anyagkombinációk és egyedi világítások használatára.

Az egyediség és a lehetőségek tárháza szinte végtelen!

Schwarze Küche

Fekete konyha

Elegáns megjelenés egy csipetnyi luxussal

A fekete szín életünk szinte minden területen fontos szerepet játszik, legyen az ruhatárunk alapdarabja, autónk színe vagy egy hivatalos eseményre az öltözékünk. Az utóbbi években a konyhabútorok világában is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a sötét frontok, melyek elegáns és előkelő megjelenést kölcsönöznek a konyhának.

Sokan aggódnak, hogy a fekete konyha túl komor hatást kelt majd, azonban számos trükk segítségével barátságosabbá és élettel telivé tehetjük a sötét konyhánkat, hiszen a fekete jól kombinálható bármilyen más színnel és mintával.

Összességében a fekete konyhák számos tervezési lehetőséget kínálnak, és mindig nagyon előkelőnek és elegánsnak tűnnek. Aki valami igazán extravagánsra vágyódik, a fekete konyha biztos jó választás.

Szürke konyha

A tökéletes kompromisszum

Először is szeretnénk egy hiedelmet eloszlatni, miszerint a szürke konyha unalmas. A szürke konyha nagyon sokszínű és rengeteg árnyalatban tud életre kelni. Minden megvan benne egyszerre, ami a fehér és a fekete konyhában is: elegancia, stílus és meleg kisugárzás.

Graue Küche

A szürke árnyalatának kiválasztásakor fontos figyelembe venni a helység méretét is. A nagyobb konyhaterekben jobban mutat a sötétszürke tónusú bútor, míg a kisebb helyiségekhez a világosabb szürke árnyalatokat érdemes inkább választani.

Minél világosabb és nagyobb a konyha, annál sötétebb szürkét lehet választani. Természetes faanyagokkal kombinálva a szürke konyha meleg és vonzó hatást kelt, különösen, ha a padló is fából készül. A természetes kőfelületek, mint például a gránit, márvány vagy beton is érdekes kombinációkat kínálnak a szürke konyhai frontokkal.

Várjuk megkeresésedet, vedd fel velünk most a kapcsolatot!