Gépek - Simon Kitchen

Konyhai gépek

Számtalan márka és folyamatos innováció jellemzi a konyhai gépek piacát is. Természetesen a saját álomkonyhánkban további funkcionális trend készülékeket is választhatunk, mint például a gőzsütő vagy a beépített borhűtő. Nézzük melyek azok az alap konyhai gépek, amelyekkel számolnunk kell egy új konyha tervezésekor.

Hűtőszekrény

Egy hűtőszekrény alapfelszerelés egy konyhában és aktívan hozzájárul egy konyha megjelenéséhez.

A design vagy modern konyháknál, ahol jellemző a fogantyú nélküliség, a hűtők a konyhabútorva építve vagy elrejtve találhatóak.

Kühlschrank

Manapság már semmilyen hűtőszekrényt nem nehéz elhelyezni egy ilyen bútorba, legyen szó egy kombinált hűtő-fagyasztós eloszlású darabról vagy éppen egy dupla ajtós nagy hűtőről. A Simon Kitchen-nél lehetőség van a vevő által vásárolt készülékek beépítésére is. Egyedi kérés esetén kérdezze szakmai kollégánkat.

Weinkühler

Borhűtő

Az igazi borrajongók számára biztosan kedvelt és alapvető eszköznek fog számítani a konyhájukban egy látványos borhűtő. Ez állhat egymagában is és lehet így a konyha külön éke, azonban azok, akik inkább az egységes konyhai frontokra helyezik a hangsúlyt, valószínűleg a beépített modellt választják.

A borhűtőknek különböző méretű és kapacitású modelljei vannak, amelyek különböző mennyiségű palackot képesek tárolni. A két klímaregulációval ellátott borhűtők a legjobb választások lehetnek, hiszen lehetővé teszik a fehér- és vörösbor egyidejű praktikus tárolását. A pontos méretekről, formákról és egyéb technikai paraméterekről érdemes a konyha tervezési folyamata közben érdeklődni.

Sütő

Egy megbízható sütő elengedhetetlen kelléke egy jó konyhának. Számtalan márka, típus érhető el a piacon, így érdemes olyan sütőt választani, amely a személyes preferenciáinkhoz a legjobban illeszkedik.

Ofen in der Küche

A Simon Kitchen-nél teljes körű tájékoztatást nyújtunk az összes elérhető márka tulajdonságairól.

Dampföfen

Gőzsütők

Vannak már olyan kombinált berendezések, amelyek gőzőlő funkcióval is el vannak látva, azonban van lehetőség külön készülék vásárlására is.

Az egészséges táplálkozás érdekében a gőzsütő vagy gőzölős sütő az új beépített konyha alapköve. Az ételek sokkal gyorsabban és kíméletesebben készíthetők el, mert a gőz egyenletesen oszlik el és precíz sütési folyamatot biztosít.

Az itt készült ételek a természetes intenzív íz mellett kétszer annyi vitamint, ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaznak, mint azok, amelyeket egy hagyományos sütőben készítünk. További információkért a Simon Kitchen tanácsadói állnak szíves rendelkezésre.

Főzőlapok

Egyre többen választanak főzőlapot és külön sütőt konyhájukba a klasszikus kombinált tűzhely helyett. Főzőlapok tekintetében alapvetően három típust különböztetünk meg: indukciós, gáz és kerámia.

Kochfelder
Dunstabzugshaube

Páraelszívó

Manapság a nagy légterű, nyitott helységes lakásokban különösen fontos a jó szagelszívás annak érdekében, hogy ne legyen még a hálószoba is ételszagú. Szagelszívó tekintetében két fajtát különböztetünk meg: légkivezetésest illetve keringtetésest. A kivezetéses páraelszívóknál az elszívott levegőt egy légcsatornán (kürtön) keresztül kivezetik a lakáson kívülre.

Az új konyhák esetében a minőségi keringtetéses páraelszívók inkább a standard felszereltséghez tartoznak, mert nagyon energiatakarékosan működnek. Egy ultrafinom zsírszűrő eltávolítja a levegőből a szennyeződéseket és a zsírcseppeket, az aktívszén-szűrő pedig megszünteti a kellemetlen szagokat és a fűtött levegőt visszavezeti az épületbe.

A keringtetéses páraelszívót akkor használják általában, ha nincs lehetőség a külső falon keresztül kivezetni az elhasznált levegőt. Ebben az esetben a levegő beszívódik a páraelszívóba, ott megszűri a szűrő és tisztítva visszaengedi a helyiségbe.

Mosogatógép

Manapság a mosogatógép már nem luxus, hanem alapkövetelmény egy konyhában. Nem csak időt spórolunk vele, hanem bizony egy mosogatógép sokkal kevesebb vizet fogyaszt, mintha manuálisan végeznénk el az edények tisztítását, így ez környezetbarátabb megoldás is egyben.

Geschirrspüler

A modern konyhák jellegzetességeit követve be lehet építeni a konyhabútorunkba úgy, hogy rejtett kezelőszerves (teljesen integrált mosogatógép) legyen.

A Simon Kitchen-nél teljes körű tájékoztatást nyújtunk az összes elérhető márka tulajdonságairól, de amennyiben lehetőség van rá a meglévő mosogatógépét is beépítjük.

Várjuk megkeresésedet, vedd fel velünk most a kapcsolatot!