Cégünkről - Simon Kitchen

A cégről

A Simon Kitchen-nél büszkék vagyunk arra, hogy személyre szabott konyhákat készítünk kivételes minőséggel és precizitással.
Arra törekszünk, hogy a megálmodott konyhabútor illeszkedjen az életmódodhoz, és konyhád kiemelkedjen a többi közül.

A szakértői csapatunk elkötelezett a kiváló színvonalú konyhabútorok elkészítése iránt, amelyek az igényeidhez és preferenciáidhoz igazodnak.
Az anyagok kiválasztásától az utolsó simításokig gondoskodunk arról, hogy minden darabot alaposan, a részletekre való odafigyeléssel és pontossággal készítsünk el.

3000 Quadratmeter grosse Produktionstättte
Familienunternehmen in Ungarn

A Simon Kitchen egy közel 30 éve működő bútor- és asztalosipari design termékek előállításával foglalkozó családi vállalkozás, a Simon Individual leányvállalata, amely kiemelten foglalkozik egyedi, testreszabott, prémium konyhák komplex kivitelezésével.

3000 négyzetméter alapterületű gyártóüzemünk modern gépekkel van felszerelve, így bármilyen komplex belsőépítészeti asztalosmunkákat el tudunk fogadni és azt magas színvonalon kivitelezni.

Bármilyen bonyolult, extrém, modern vagy akár klasszikus konyhát képzeltél el, jó helyen jársz. Várjuk a megkeresésedet, vedd fel velünk a kapcsolatot.

Massgeschneiderte Küchen mit aussergewöhnlicher Qulität

Elérhetőségünk

SIMON BELSŐÉPÍTÉSZ KFT.

Irodánk és gyártóüzemünk Szentgotthárdon, az osztrák-magyar határ közelében található.

Megrendeléseink széles köre az elmúlt években Ausztriából érkezett (de Horvátországból, Olaszországból illetve Németországból is kaptunk már megbízást), így a távolság nem lehet akadály, annak érdekében, hogy elkészítsük a Te álomkonyhádat!

Várjuk megkeresésedet, vedd fel velünk most a kapcsolatot!

Modernes, Luxuriöses Küchendesign in Österreich